Tisztelt Látogatónk, Ügyfelünk!

Az IT Pro Hungary Kft. a TomSoft Informatika ügyfél igényeinek megfelelően alakult meg 2008-ban. Kizárólag minőségi hardver alkatrészek és kellékanyagok beszállítását vállalja. Biztosak vagyunk benne hogy magas színvonalú és rendelkezésre állású szolgáltatást, csak kiváló minőségi termékekkel lehetséges nyújtani. Ez miatt ügyfeleink számára kizárólag azokat a bevált alkatrészeket értékesítjük, melyeket magunk is teszteltünk. Fontos szempont, hogy a termékek megfelelő magyarországi szervízképviselettel rendelkezzenek. Az új bevezetés alatt álló termékek komoly tartós teszten esnek át, mielőtt ügyfeleink számára egyáltalán ajánlat szinten is szóba kerülnek. Ezzel próbáljuk a hardver kereskedelem színvonalát a lehető legmagasabb és legmegbízhatóbb szintre emelni kompromisszum nélkül. Viszonteladóink számára korrekt kiszolgálást és folyamatosan versenyképes árakat biztosítunk. Neves gyártok hivatalos képviseletét ellátva, hitvallásnak is érezzük termékeik forgalmazását.

Elindult "Voice Over Rainbow" multimédiás szolgáltatásunk is, mellyel új és régi partnereink számára szeretnénk megoldani a rendezvényeiken a kihangosítási, kivetítési és fénytechnikai problémáit az ország bármelyik területén. Legyen szó csapatépítésről, vagy akár kiállításokról, bérelhető eszközeink professzionális minőséget és hangulatot nyújtanak, vállaljuk igény szerint a lebonyolítást, felügyeleti segítséget, marketing anyagok, videófelvételek készítését is!

Intellio IP kamerás rendszerekre kiemelt figyelmet fordítunk. Ügyeleti rendszerünk mellett állandó pótalkatrészt készletről biztosítunk, videószerver, kamera, tápegység, egyéb alkatrész tekintetben az ország egész területére vonatkozóan. Akár éjjel, akár hétvégén van esetleg problémája bizalommal fordulhat hozzánk, így a lehető leghamarabb el tudjuk kezdeni a megfigyelő rendszer javítását, 7x24 órás ügyeletünk erre is kiterjed!

Folyamatos és sikeres hálózati munkáknak köszönhetően a cég saját Fujikura optikai szálhegesztőgéppel rendelkezik, melyet bérelni is lehet. Ezek mellett vállaljuk optikai szálhibák elhárítását, folyamatosan szervizcelra is fenntartott optikai alapanyag raktárkészletünk ezt is lehetővé teszi. Fontos megjegyezni csak a kiváló minőségű R&M optikai termékeket használjuk.